StrömsholmS SÄNGAR

Med anor från 1999 – Sängar av högsta kvalitet

Om Strömsholm

Vi är ett svenskt sängvarumärke som älskar sängar, med passion för att sova gott. Sedan 1999 har vi byggt våra sängar i Hallstahammar, bara ett stenkast från Strömsholms slott vid Mälarvikens glittrande vatten.

”Man kan inte ta några genvägar när man ska bygga en riktigt bra säng”

Jag har jobbat med sängar i nästan 30 år och älskar det. Att få konstruera och tillverka en produkt som får människor att sova gott är en passion. I början av 90-talet arbetade jag med Gore-Tex i sängar och sängkläder, för att motverka kvalsterallergi. I samarbete med olika allergiläkare i frågan, insåg jag sömnens betydelse ur en helt annan synvinkel som fick mig intresserad av konsten att sova i rätt säng. Vilket tog mig vidare som bl.a. vVD på DUX och sedermera bygga upp hela sängsortimentet åt Englesson.

Min erfarenhet under dessa år är att man inte kan ta några genvägar när man skall bygga en riktigt bra säng, man får vad man betalar för är en gammal sanning som passar väl in på sängar.

Det gäller att använda det bästa materialet och de bästa sängbyggarna samt konstruera sängen på så sätt att den ger den bästa komforten under många år, det är det jag brinner för. Vi har valt att bygga våra sängar i Sverige, vilket ger oss bättre kontroll på kvaliteten och kortare transportvägar, helt enkelt en mer hållbar säng för miljön.

Stefan Wihlner
STRÖMSHOLM SÄNGAR
VD, Beds Online International AB

Att sova i Strömsholm

Strömsholms slott har huserat kungligheter genom århundraden – och därför har vi också valt att döpa våra sängar efter dem. Nu kan du sova i en Sofia, en Gustav eller en Eleonora och känna dig kungligt utvilad på morgonen.

Svensk handtillverkning med passion

Strömsholms team tillverkar sängarna helt för hand utifrån traditionella metoder och det senaste inom säng och sömn. Varje detalj tas fram i vår egen fabrik med stor kärlek för hantverket, utan att för den sakens skull tumma på miljön. Alla våra sängar framställs av naturligt hållbara resurser, och även Strömsholms sängramar består av långsamt växande svenska träd. Skonsamt för naturen och för dig!

Design

Det ska vara skönt att sova i Strömsholm – det ska också synas. Våra möbeltyger har en utpräglad design som sätter en klassisk prägel på just ditt sovrum. Strömsholms quiltade och vadderade tyg i 100 % bomull vävs i Belgien och finns med såväl gråvit som blåvit rand. Vill du hellre ha sängen enfärgad går det såklart också bra.

Kvalitet & garanti

Vi vill gärna att du kommer tillbaka till oss, dock tror vi att det dröjer ett tag. Vi vet att våra sängar håller mycket hög kvalitet och erbjuder därför en 25-årsgaranti för ram- och fjäderbrott.

Dessutom lämnar vi en komfortgaranti under 8 veckor, för vi vill att du skall sova kungligt. Gäller segmenten Premium och Royal. För utförligare information se köpinformation.