Strömsholms sängar

Med anor från 1999 – Sängar av högsta kvalitet.


Om Strömsholm

Vi är ett svenskt sängvarumärke som älskar sängar, med passion för att sova gott. Våra sängar har tillverkats på ett nästintill kungligt sätt i Sverige sedan starten 1999.

”Man kan inte ta några genvägar när man ska bygga en riktigt bra säng”

Jag har jobbat med sängar i nästan 30 år och älskar det. Att få konstruera och tillverka en produkt som får människor att sova gott är en passion. I början av 90-talet arbetade jag med Gore-Tex i sängar och sängkläder, för att motverka kvalsterallergi. I samarbete med olika allergiläkare i frågan, insåg jag sömnens betydelse ur en helt annan synvinkel som fick mig intresserad av konsten att sova i rätt säng. Vilket tog mig vidare som bl.a. vVD på DUX och sedermera bygga upp hela sängsortimentet åt Englesson.

Min erfarenhet under dessa år är att man inte kan ta några genvägar när man skall bygga en riktigt bra säng, man får vad man betalar för är en gammal sanning som passar väl in på sängar.

Det gäller att använda det bästa materialet och de bästa sängbyggarna samt konstruera sängen på så sätt att den ger den bästa komforten under många år, det är det jag brinner för. Vi har valt att bygga våra sängar i Sverige, vilket ger oss bättre kontroll på kvaliteten och kortare transportvägar, helt enkelt en mer hållbar säng för miljön.

Stefan Wihlner
Strömsholm Sängar

VD, Beds Online International

Att sova i Strömsholm

Strömsholms Slott har huserat kungligheter genom århundraden – därför har vi också valt att döpa våra sängar efter dem. Somna som en queen i en Sofia, Eleonora eller Gustav så kan vi nästan lova att du vaknar utvilad på morgonen.

Svensk handtillverkning – med passion

Vårt grymma team tillverkar våra sängar för hand i vår egen fabrik. Varje detalj tas fram utifrån traditionella metoder med stor kärlek förhantverket. Alla våra sängar framställs av naturligt hållbara resurser, och även Strömsholms sängramar består av långsamt växande svenska träd. Skonsamt för naturen och för dig.

Design

Förutom att det ska vara skönt att sova i en Strömsholm är även designen viktig. Sängen ska vara både skön och supersnygg helt enkelt! Våra möbeltyger har en tidlös design som sätter en klassisk prägel på ditt sovrum. Våra quiltade och vadderade tyger är i 100% bomull och vävs i Belgien. Välj mellan gråvit alternativt blåvit rand, eller enfärgad om du hellre föredrar det.

Kvalitet & garanti

Vi vill gärna att du kommer tillbaka till oss, dock tror vi att det dröjer ett tag. Åtminstone om du behöver en ny säng! Vi vet nämligen att våra sängar håller mycket hög kvalitet och erbjuder därför en 25-års garanti för ram- och fjäderbrott.

Dessutom lämnar vi en komfortgaranti under 8 veckor på sängar ur segmenten Premium och Royal. Sover du inte kungligt nog har du rätt att byta komfort. Läs mer under köpinformation.