Strömsholms sängar

Med anor från 1999 – Sängar av högsta kvalitet.


Om Strömsholm

Vi är ett svenskt sängvarumärke som älskar sängar, med passion för att sova gott. Våra sängar har tillverkats på ett nästintill kungligt sätt sedan starten 1999, i Hallstahammar, ett stenkast från Strömsholm Slott.

”Man kan inte ta några genvägar när man ska bygga en riktigt bra säng”

Jag har jobbat med sängar i nästan 30 år och älskar det. Att få konstruera och tillverka en produkt som får människor att sova gott är en passion. I början av 90-talet arbetade jag med Gore-Tex i sängar och sängkläder, för att motverka kvalsterallergi. I samarbete med olika allergiläkare i frågan, insåg jag sömnens betydelse ur en helt annan synvinkel som fick mig intresserad av konsten att sova i rätt säng. Vilket tog mig vidare som bl.a. vVD på DUX och sedermera bygga upp hela sängsortimentet åt Englesson.

Min erfarenhet under dessa år är att man inte kan ta några genvägar när man skall bygga en riktigt bra säng, man får vad man betalar för är en gammal sanning som passar väl in på sängar.

Det gäller att använda det bästa materialet och de bästa sängbyggarna samt konstruera sängen på så sätt att den ger den bästa komforten under många år, det är det jag brinner för. Vi har valt att bygga våra sängar i Sverige, vilket ger oss bättre kontroll på kvaliteten och kortare transportvägar, helt enkelt en mer hållbar säng för miljön.

Stefan Wihlner
Strömsholm Sängar

VD, Beds Online International AB